top of page
BlueBackgroundV01.jpg

Ik ben Diederd: regisseur, trainer en coach. Van nature erg nieuwsgierig naar mensen en hun drijfveren en ben gepassioneerd door authentieke verhalen. Als regisseur maak ik televisieprogramma’s, documentaires en fictiefilms. Als trainer begeleid ik groepen in hun ontwikkeling tot een betere samenwerking en als coach gids ik mensen naar nieuwe mogelijkheden.

Thuis ben ik een verliefde zot, papa, kok en knutselaar. Samen met mijn vrouw en onze vier zonen wonen we in Leefdaal. Hier ga je de deur uit en kan je te voet, met de mountainbike, motor of Olga4x4 uitzwermen naar de vier windstreken. En dat is wat ik nodig heb, een horizon waarachter ik iets nieuws wil ontdekken om nadien graag terug te komen naar huis.

 

Ik hou van koken en lekker eten, van sporten en afzien, van bergen, bossen en kou. Ik draag altijd mijn overleden vader bij mij die me de schoonheid van de fotografie, de zin voor avontuur en de zoektocht naar het onbekende in de genen heeft meegegeven. Ik ben een grote fan van chef-kok Francis Mallmann en ben allergisch aan bekrompenheid en onverdraagzaamheid.

 

Maar nu heb ik genoeg over mezelf verteld, ik ben benieuwd naar jouw verhaal! 

2019 Albanië-151.jpg
bottom of page